OB Čukić Esthetics Novi Sad - Dr Dragana Leković Stojanov – Korekcija jagodica Restylane Lift hijaluronskim filerom i aplikacija botoksa.

OB Čukić Esthetics Novi Sad - Dr Dragana Leković Stojanov – Korekcija jagodica Restylane Lift hijaluronskim filerom i aplikacija botoksa.

Botoks koji se apliciran u ordinaciji OB Čukić Estethics je Allergan - registrovan preparat za upotrebu u estetskoj medicini.

OB Čukić Esthetics Novi Sad

Plastična hirurgija

Estetska medicina

Dermatologija

Ukoliko želite da zadržite godine, promenite svoj izgled, imate potrebu za plastičnom hirurgijom ili estetskom medicinom, zakažite pregled, konsultacije ili intervenciju kod tima renomiranih stručnjaka, eksperata iz oblasti plastične hirurgije, estetske medicine i dermatologije.

O.B. Čukić Esthetics Narodnog fronta 20 Novi Sad

+381 21 467 006 +381 21 63 63 613

e-mail - kontakt@obcukicesthetics.com

Hijaluronski fileri

Koža je naš najveći organ - štiti telo od spoljašnjih uticaja, učestvuje u termoregulaciji, stvaranju vitamina D, ima bitnu ulogu u imunitetu, a nadražaje iz okoline primamo pomoću čula koja se u njoj nalaze. Ima sposobnost regeneracije. Stanje naše kože se pogoršava s godinama usled uticaja faktora životne sredine i ubrzanog načina života poput oštećenja od sunca, pušenja i neadekvatne ishrane.

Hijaluronska kiselina se prirodno nalazi u sastavu kože. Njen osnovni zadatak je hidratacija kože, ali i korelacija sa kolagenom. Aplikovanjem hijaluronskih filera, koža dobija sjaj, elastičnost, postaje zategnuta, a licu se vraća izgubljeni volumen.

Hijaluronski fileri ne mogu vratiti vreme, međutim, mogu povratiti hidrobalans kože i poboljšati strukturu i elastičnost kože, popuniti bore i obnoviti volumen lica.

Pružajući pouzdane rezultate i dokazanu sigurnost uz širok asortiman klinički ispitanih proizvoda, paleta hijaluronskih filera koji su u našoj ponudi je dizajnirana da obnovi, osveži, poboljša i vrati mladalački izgled Vaše kože. Hijalurosnkii fileri pomažu:

  • vraćanju izgubljenog volumena
  • poboljšanju oblika, definicije i kontura za uravnotežen izgled
  • u tretmanima specifičnih regija na licu kao što su obrazi, nazolabijalne, marionetske bore, usne i predeo oko oka
  • poboljšanju celokupnog stanja kože koja postaje blistava i hidrirana

Mesto gde se susreću nauka i estetika.

U našoj poliklinici primenjujemo hijaluronske filere koji su reper za vrhunski kvalitet, bezbednost i prestiž u estetskoj medicini. Svi preparati su registrovani, kvalitetni i pouzdani proizvodi, odobreni od ALIMS-a i FDA.

 

Prednosti:

  • Komforan tretman, zahvaljujući anestetiku sadržanom u većini filera, kao i kremi koja sadrži lokalni anestetik, a koja se nanosi pre početka tretmana
  • Rezultati su vidljivi od šest meseci do dve godine, u zavisnosti od regije i preparata
  • Postiže se najprirodniji rezultat zahvaljujući elastičnosti i glatkoj strukturi  koji dozvoljava oblikovanje apikovanog filera
  • Minimalna stopa komplikacija           

Specijalista plastične i rekontruktivne hirurgije savetuje koji tip filera bi dao najbolje rezultate za rešavanje Vašeg problema.

drdraganalekovicstojanovkorekcijajagodicarestylanelifthijaluronskimfilerom2 jpg

Botoks

Kontrakcijama mišića na licu nastaju bore i čine da pacijent izgleda umorno, ljutito, zabrinuto i starije. Aplikovanjem male količine botoksa dolazi do blokade rada mišića koji igraju ulogu u mimici lica i stvaranju bora.

Tretman mimičnih bora injekcijama botulinum toxina (popularno-botoks) predstavlja jedan od najčešćih procedura.

Prednosti
Botoks sprečava nastanak novih, i briše već postojeće bore na licu.
Kako izgleda procedura
Tretiraju se bore gornje trećine lica: od očiju naviše. Savremeni pristupi dozvoljavaju i tretiranje i drugih regija na licu po izboru doktora specijaliste plastične i rekonstruktivne hirurgije.
Nanosi se anestetik u vidu kreme na regiju koja se tretira. Tokom tretmana, koriste se vrlo tanke igle, zahvaljujući kojima pacijent ne oseća bol.
Tretman izvodi doktor specijalista plastične i rekonstruktivne hirurgije sa višegodišnjim iskustvom u oblasti estetske medicine i isključivo proverenim i sertifikovanim materijalima.

Oporavak
Pacijent odmah nakon tretmana može da nastavi sa svakodnevnim aktivnostima. Pun efekat je vidljiv nakon 7 do 10 dana.
Postoji mogućnost nuspojava u vidu glavobolje, blage mučnine i modrica. Sve nuspojave su prolaznog karaktera.

Rezultati
Primenom botoksa, koža pacijenta postaje zategnuta, bez dubokih bora.
Dejstvo traje 4-6 meseci i sam tretman se može ponavljati neograničen broj puta.
Ukoliko pacijent odluči da prestane sa tretmanima botoksa, prethodni tretmani neće ostaviti negativne posledice na strukturu kože i funkciju facijalnih mišića.

drdraganalekovicstojanovbotoks1 jpg

OB Čukić Esthetics Novi Sad

Plastična hirurgija

– Povećanje grudi implantima, Estetska korekcija očnih kapaka. Hirurško uklanjanje promena na koži, Liposukcija, Liposukcija podbratka. Estetska korekcija ušiju, Transplantacija kose, Hirurško uklanjanje mladeža

Estetska medicina

- Hijaluronski fileri, MD kodovi, Botoks, COG niti, 3D mezoniti, Biorevitalizacija - mezoterapija, Terapija dermapenom, PRP (eng. Platelet Rich Plasma), Lipoliza, Mezoterapijom protiv celulita, Profhilo, Hemijski piling, Bioarmiranje Revitafill Xtra zlatnim filerima

DERMATOLOGIJA

Doktori naše poliklinike su edukovani na prestižnim klinikama u Srbiji i svetu.

dr Sanja Škrbić - specijalista plastične i rekonstruktivne hirurgije

dr Aleksandra Popović - specijalista plastične i rekonstruktivne hirurgije

dr Irina Miković - dr stomatologije sa dozvolom Ministarstva zdravlja RS za pružnje anti-aging procedura dr Milica Subotić - specijalista dermatolog

dr Tamara Petrović - specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije

Dr Dragana Leković Stojanov,specijalizant plasticne i rekonstruktivne hirurgije

Kvalitet i inovacija imaju dugačku tradiciju u Poliklinici "Oral B Čukić". Naše doktorke su stekle visoku reputaciju na polju estetske medicine. Dugogodišnje iskustvo, moderna tehnička opremljenost, visoki standardi kvaliteta i izvanredna usluga su osnova na kojoj se zasniva naša

Ukoliko želite da zadržite godine, promenite svoj izgled, imate potrebu za plastičnom hirurgijom ili estetskom medicinom, zakažite pregled, konsultacije ili intervenciju kod tima renomiranih stručnjaka, eksperata iz oblasti plastične hirurgije, estetske medicine i dermatologije.

O.B. Čukić Esthetics Narodnog fronta 20 Novi Sad

+381 21 467 006 +381 21 63 63 613

e-mail - kontakt@obcukicesthetics.com

drdraganalekovicstojanovbotoks2 jpg