OB Čukić Esthetics - Dr Sanja Škrbić i dr Tamara Petrović – Liposukcija. Zadrži godine.

OB Čukić Esthetics - OB Čukić Esthetics - specijalista plastične i rekonstruktivne hirurgije Dr Sanja Škrbić i specijalista plastične i rekonstruktivne hirurgije dr Tamara Petrović – Liposukcija. Zadrži godine.

Link na biografiju dr Sanje Škrbić – https://obcukicesthetics.com/biografija-dr-sanje-skrbic

Link na biografiju dr Tamare Petrović - https://obcukicesthetics.com/biografija-dr-tamare-petrovic

O.B. Čukić Esthetics Novi Sad.

Plastična hirurgija

Estetska medicina

Dermatologija

Ukoliko imate potrebu za plastičnom hirurgijom, želite da zadržite godine ili promenite svoj izgled Zakažite pregled, konsultacije ili intervenciju kod tima renomiranih stručnjaka, eksperata iz oblasti plastične hirurgije, estetske medicine i dermatologije.

O.B. Čukić Esthetics Narodnog fronta 20 Novi Sad

+381 21 467 006 +381 21 63 63 613

e-mail - kontakt@obcukicesthetics.com

81856293 178207866911674 8042271608301158400 n jpg

Liposukcija

Liposukcija je zahvat koji podrazumeva preoblikovanje tela pacijenta uklanjanjem masnih naslaga u regijama gde ih ima u višku. 

Lipotransfer je zahvat kojim se, nakon liposukcije, uklonjenim masnim tkivom pacijenta popunjavaju druge regije na telu u kojima je u deficitu, a pacijent ima želju da budu modifikovani.

Masno tkivo se najčešće koristi za nadoknadu volumena, oporavak i obnovu tkiva. Usne, grudi, zadnjica, bore i obrazi su regije koje se mogu korigovati na ovaj način. Masnim tkivom popunjavaju se nepravilnosti na koži i koriguju nepravilnosti poput podizanja jagodica, ublažavanja podočnjaka i nazolabijalnih bora i poboljšanja tonusa i kvaliteta kože.

Prednosti

Ne postoji rizik od reakcije na strano telo

Dugotrajni rezultati

Tretirano područje zadržava prirodan izgled i osetljivost na dodir

 

Pre zahvata

Nakon konsultacije sa doktorom specijalistom plastične i rekontruktivne hirurgije, potrebno je uraditi sve preporučene laboratorijske analize i pregled interniste uz EKG.

Kako izgleda procedura?

Kanile različitih promera se uvlače u potkožno tkivo, nakon čega sledi izvlačenje masti iz regije koja se tretira. Nakon toga, izvađena mast se obrađuje, a potom ponovo ubacuje u delove tela gde je deficitarna.

Operacija traje od pola sata, za manje regije, do nekoliko sati, u zavisnosti od obimnosti tretmana.

Oporavak traje od nekoliko dana do oko dve nedelje, vrlo retko više od toga, ukoliko se radi kao izolovana operacija, ali ona može biti i deo procedure u sklopu drugih estetskih intervencija, kao što je zatezanje lica ili stomaka, smanjenje grudi i slično. U istom aktu, tj. nakon liposukcije, masno tkivo koje smo uklonili, može se iskoristiti i za presađivanje masti (takozvani "fat transfer"), tj. za oblikovanje drugih delova tela, gde postoji indikacija za korekcijom oblika i zapremine, kao što su lice, grudi, zadnjica, noge ili bilo koji deo prema želji i mogućnosti.
Nakon liposukcije se obavezno nose korseti, tj. elastični steznici, prema veličini i delu tela, kontinuirano, u trajanju od šest nedelja, po potrebi i želji i duže.

Bol koja se javlja nakon intervencije, najviše podseća na upalu mišića i pacijent je može ukloniti propisanim analgeticima

hijaluronskifileri3 jpg

OB Čukić Esthetics Novi Sad

Plastična hirurgija

– Povećanje grudi implantima, Estetska korekcija očnih kapaka. Hirurško uklanjanje promena na koži, Liposukcija, Liposukcija podbratka. Estetska korekcija ušiju, Transplantacija kose, Hirurško uklanjanje mladeža

Estetska medicina

- Hijaluronski fileri, MD kodovi, Botoks, COG niti, 3D mezoniti, Biorevitalizacija - mezoterapija, Terapija dermapenom, PRP (eng. Platelet Rich Plasma), Lipoliza, Mezoterapijom protiv celulita, Profhilo, Hemijski piling, Bioarmiranje Revitafill Xtra zlatnim filerima

DERMATOLOGIJA

Doktori naše poliklinike su edukovani na prestižnim klinikama u Srbiji i svetu.

dr Sanja Škrbić - specijalista plastične i rekonstruktivne hirurgije

dr Aleksandra Popović - specijalista plastične i rekonstruktivne hirurgije

dr Irina Miković - dr stomatologije sa dozvolom Ministarstva zdravlja RS za pružnje anti-aging procedura dr Milica Subotić - specijalista dermatolog

dr Tamara Petrović - specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije

Dr Dragana Leković Stojanov,specijalizant plasticne i rekonstruktivne hirurgije

Kvalitet i inovacija imaju dugačku tradiciju u Poliklinici "Oral B Čukić". Naše doktorke su stekle visoku reputaciju na polju estetske medicine. Dugogodišnje iskustvo, moderna tehnička opremljenost, visoki standardi kvaliteta i izvanredna usluga su osnova na kojoj se zasniva naša

Ukoliko želite da zadržite godine, promenite svoj izgled, imate potrebu za plastičnom hirurgijom ili estetskom medicinom, zakažite pregled, konsultacije ili intervenciju kod tima renomiranih stručnjaka, eksperata iz oblasti plastične hirurgije, estetske medicine i dermatologije.

O.B. Čukić Esthetics Narodnog fronta 20 Novi Sad

+381 21 467 006 +381 21 63 63 613

e-mail - kontakt@obcukicesthetics.com

75521585 162421601823634 5827848348077391872 n jpg