Estetska medicina

Koža je naš najveći organ - štiti telo od spoljašnjih uticaja, učestvuje u termoregulaciji, stvaranju vitamina D, ima bitnu ulogu u imunitetu, a nadražaje iz okoline primamo pomoću čula koja se u njoj nalaze. Ima sposobnost regeneracije.
Pročitajte više
Revolucionarni princip razvijen od strane plastičnog hirurga dr Mauricio de Maio. Na osnovu svog bogatog iskustva, dr de Maio nam predstavlja potpuno nov način razmišljanja u estetskoj medicini
Pročitajte više
Kontrakcijama mišića na licu nastaju bore i čine da pacijent izgleda umorno, ljutito, zabrinuto i starije. Aplikovanjem male količine botoksa dolazi do blokade rada mišića koji igraju ulogu u mimici lica i stvaranju bora.
Pročitajte više
COG niti su biorazgradive niti koje se postavljaju pod kožu i omogućavaju njeno zatezanje u željenom smeru.
Pročitajte više
Nakon četrdesete godine života, većina pacijenata primeti gubitak tonusa u donjoj polovini lica. Preporučljivo je da se ti „viseći obrazi“ tretiraju u samom početku, kako bi se sprečio dalji gubitak tonusa kože. 3D mezoniti su dobro rešenje za zatezanje lica.
Pročitajte više
Lipoliza je metoda kod koje se injekcionom primenom koktela za lipolizuvrši redukcija lokalizovanih masnih naslaga.
Pročitajte više
Celulit je stanje koje karakteriše pojavu neravnina i rupica na koži, takođe je poznat po nazivu „izgled kore narandže“. Češće pogađa osobe ženskog pola, te je oko 80 do 90% žena pogođeno ovim estetskim problemom.
Pročitajte više
Preparat koji je za svoje efekte dobio brojne nagrade, a takođe je proglašen za najbolji antiage tretman u 2020 godini.
Pročitajte više
Ukoliko imate fleke na licu koje su posledica preteranog izlaganja suncu, starenja ili upalnih procesa na koži osveženje sa dobrim rezultatima može biti hemijski piling.
Pročitajte više