Hijaluronski fileri

hijaluronski filer

Koža je naš najveći organ - štiti telo od spoljašnjih uticaja, učestvuje u termoregulaciji, stvaranju vitamina D, ima bitnu ulogu u imunitetu, a nadražaje iz okoline primamo pomoću čula koja se u njoj nalaze. Ima sposobnost regeneracije. Stanje naše kože se pogoršava s godinama usled uticaja faktora životne sredine i ubrzanog načina života poput oštećenja od sunca, pušenja i neadekvatne ishrane.

Hijaluronska kiselina se prirodno nalazi u sastavu kože. Njen osnovni zadatak je hidratacija kože, ali i korelacija sa kolagenom. Aplikovanjem hijaluronskih filera, koža dobija sjaj, elastičnost, postaje zategnuta, a licu se vraća izgubljeni volumen.

Hijaluronski fileri ne mogu vratiti vreme, međutim, mogu povratiti hidrobalans kože i poboljšati strukturu i elastičnost kože, popuniti bore i obnoviti volumen lica.

Pružajući pouzdane rezultate i dokazanu sigurnost uz širok asortiman klinički ispitanih proizvoda, paleta hijaluronskih filera koji su u našoj ponudi je dizajnirana da obnovi, osveži, poboljša i vrati mladalački izgled Vaše kože. Hijalurosnkii fileri pomažu:

  • vraćanju izgubljenog volumena
  • poboljšanju oblika, definicije i kontura za uravnotežen izgled
  • u tretmanima specifičnih regija na licu kao što su obrazi, nazolabijalne, marionetske bore, usne i predeo oko oka
  • poboljšanju celokupnog stanja kože koja postaje blistava i hidrirana

Mesto gde se susreću nauka i estetika.

U našoj poliklinici primenjujemo hijaluronske filere koji su reper za vrhunski kvalitet, bezbednost i prestiž u estetskoj medicini. Svi preparati su registrovani, kvalitetni i pouzdani proizvodi, odobreni od ALIMS-a i FDA.

 

Prednosti:

  • Komforan tretman, zahvaljujući anestetiku sadržanom u većini filera, kao i kremi koja sadrži lokalni anestetik, a koja se nanosi pre početka tretmana
  • Rezultati su vidljivi od šest meseci do dve godine, u zavisnosti od regije i preparata
  • Postiže se najprirodniji rezultat zahvaljujući elastičnosti i glatkoj strukturi  koji dozvoljava oblikovanje apikovanog filera
  • Minimalna stopa komplikacija           

Specijalista plastične i rekontruktivne hirurgije savetuje koji tip filera bi dao najbolje rezultate za rešavanje Vašeg problema.