Plastična hirurgija

Blefaroplastika (blepharoplasty), je estetska korekcija viška kože na kapcima, a po potrebi i masnih jastučića na gornjim i/ili donjim kapcima je hirurška procedura, u lokalnoj infiltrativnoj anesteziji.
Pročitajte više
Liposukcija je zahvat koji podrazumeva preoblikovanje tela pacijenta uklanjanjem masnih naslaga u regijama gde ih ima u višku. 
Pročitajte više
Liposukcija podbratka podrazumeva hirurški zahvat tokom kog se odstranjuje masno tkivo rezom od 3 milimetra kod ušne resice, sa leve i desne strane i jednim rezom ispod brade, u središnjem delu.
Pročitajte više
Faktori koji utiču na proces opadanja kose su mnogobrojni: hormonalni poremećaji, genetska predispozicija, pušenje, određeni lekovi i infekcije, stres. 
Pročitajte više
Poslednjih godina značajan akcenat se stavlja na štetnost izlaganju UV zracima, bilo prirodnim ( Sunčevo zračenje) ili veštačkim ( solarijumi). Prisutan je stalan pokušaj da se ukaže na značaj pregleda promena na koži kao i na redovne kontrolne preglede.
Pročitajte više
Veliki broj žena se svake godine podvrgne nekoj od operacija na dojkama. Uvećanje grudi silikonskim implantima je najpopularnija metoda za žene koje žele veći obim grudi. 
Pročitajte više